Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за бас туба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за бас туба

Колеги , от скоро съм в играта искам съвет .
    Смятам да си слагам музика в колата някой има ли идея как в малкия багажник да се побере някакъв род бас.
    GTV 2.0

Има един вариянт за бас каса, но е по скъп , а и оставаш без багажник . Ако искаш повече бас сменяш задните говорители с 20 - 22 см ,правиш отвори на кората от вътрешната страна на багажника за обем , закачаш едно стъпало и горе долу става приличен звука. На вратите също може да монтираш по големи елипси . Въпрос на средства . , зависи колко ти се дава за музика . Принципно всичко става .

Comment

мина ми пез акъла да сложа говорители вместо задни облегалки ама не става хубав звука и баса се 4ува повече от вън ама 6те мисля не6то за багажника ако има6 някакъв вариан на снимки прати мерси все пак
      GTV 2.0

Comment

Пич отиди в DEK например или в TOYAGA , хората си разбират от работата и ще ти направят колата да свирне както трябва , няма смисъл да се занимаваш сам ...
        sigpic
        GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
        Lulin Group Ltd.

Comment

Аз съм с бас-каса в ГТВ-то и свири екстра! Много мерене и сметки паднаха, все пак трябваше да побера 15" говорител в този багажник, но сега тресе здраво! Само че резервната гума отпадна от първоначалното си място! Иначе 12-ка се хваща без никакъв проблем в трапецовидна кутия и свири много доволно, че и остава място и в багажника!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26846
            Свържи се с колегата той може да ти направи каса.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
            X